Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Knjige forum

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Knjige forum taj Pon 30 Avg - 11:33

Mixiii

avatar
New Member
New Member
Ime foruma: Forum o knjigama
Link: www.knjige-forum.com
Kategorija: UmetnostO forumu:

Forum postoji već više od godinu dana. Najbolje ću ga opisati rečima. Jer od reči je sve i poteklo. Prva reč, prvo pismo...Predstavljaju novi početak. Početak civilizacije, početak pismenosti, početak dubljeg razumevanja među ljudima a isto tako i početak rada ovog neobičnog foruma.
Upravo o tome govori ovaj forum. O reči kao sredstvu razumevanja. Zbog toga moj forum i jeste neobičan, nije sličan ni jednom drugom. Ostali forumi uglavnom se bave vizuelnom tematikom. Kako napraviti lepu sliku u photoshopu, kako pomoću kodova napraviti lepu grafičku stranicu. Drugi forumi se pak bave poznatim ličnostima, uzdižu ih i hvale, sakupljaju vesti o njima i njihove slike.
Ovaj forum, međutim, sakuplja reč i pisano delo. I to ne samo pisano delo velikana, već i vaše pisano delo. Svako ko želi može sa nama da podeli svoj rad: pesmu, priču ili neku drugu zapisanu misao. Rado ćemo je zajedno prokomentarisati, diviti joj se ili joj nalaziti mane tako pomažući autoru da ispravi svoje greške.
Na ovom forumu mogu se pronaći biografije raznih pisaca i pesnika velikana, pa i onih manje poznatih.
Forum se bavi književnošću od najranijih početaka sve do najsavremenijih bestselera koji popunjavaju top liste izdavačkih kuća i brzo nestaju sa štandova knjižara.
Svako može pronaći ponešto za sebe, i zato mislim da forum odgovara svim uzrastima. Školarci mogu potražiti pomoć u vezi lektire, studenti mogu razmeniti iskustva među sobom, a stariji svakako mogu pronaći neki zanimljivi roman za sebe. Oni malo romantičniji mogu naleteti na ljubavnu poeziju i romane, dok epski ljubitelji mogu pronaći dosta epske i naučne fantastike.
Imamo i veliku bazu elektronskih knjiga za skidanje sa interneta.
Nedavno je otvorena mala škola pisanja u kojoj ćemo kroz druženje i zabavu pokušati da pomognemo jedni drugima u poboljšanju pisanja radova.
Uvek se možete pridružiti našem klubu čitalaca gde jednom mesečno biramo knjigu koju zajedno čitamo i nakon toga razmenjujemo utiske.
Forum ima prosečan broj članova, blizu 600. Nisam razočarana jer mi je jasno da danas nema mnogo ljudi koji cene pisanu reč i delo, i koji vole da se obrazuju na taj način.
Nadam se da će u budućnosti ovaj forum skupiti više aktivnih članova, koji će uživati u u njegovim kvalitetnim temama i sadržajima.
Među njima možete biti i vi! Što da ne? Možda baš otkrijete da ste i vi zaljubljenik u pisanu reč i delo.
Dobrodošli na Forum o knjigama!

www.knjige-forum.com

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu